487.My Blog is Locked by Blogger


Salah satu blog penghasil dollar yang dihosting di BlogSpot terkena Locked ama spam prevention robots-nya Blogger. Gak tau kenapa padahal gak melanggar aturan Blogger. Awalnya pada saat di-Locked tampilan Blog kosong melompong gak ada postingan cuman ada asesoriesnya aja. Setelah ngisi Request Unlock Review baru nongol postingannya, itupun butuh 1 hari. Sambil nunggu Review dari Blogger, terpaksa gigit jari gak bisa publish lagi cuman bisa bikin draft aja. Mulai sekarang sih coba pindahin isi blog ke multiply buat jaga-jaga kalo emang Blogger akhirnya nge-deletnya.

Mungkin ada temen-temen Blogger yang mengalami hal serupa dan punya cara menganganinya? bagi-bagi infonya ya…


This blog has been locked due to possible Blogger Terms of Service violations. You may not publish new posts until your blog is reviewed and unlocked. This blog will be deleted within 20 days unless you request a review. Your blog is locked Blogger’s spam-prevention robots have detected that your blog has characteristics of a spam blog. (What’s a spam blog?) Since you’re an actual person reading this, your blog is probably not a spam blog. Automated spam detection is inherently fuzzy, and we sincerely apologize for this false positive. We received your unlock request on April 24, 2008. On behalf of the robots, we apologize for locking your non-spam blog. Please be patient while we take a look at your blog and verify that it is not spam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s